Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βέροια: Χτύπαγε το μωρό ακόμα και με το μπιμπερό η μητέρα - Ανατριχιαστικά τα ευρήματα της νεκροτομής

Ελλάδα

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας στη σορό του 6,5 μηνών βρέφους, που δολοφονήθηκε από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, το μεσημέρι της Τρίτης, στη Βέροια. Όπως προέκυψε από τα ευρήματα μετά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Η 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού, για να το χτυπήσει στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr.

Το παιδί είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Άτομα που ξέρουν την 37χρονη αναφέρουν πως έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και επισημαίνουν ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το δυστύχημα του 2003 στα Τέμπη, καθώς ήταν μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε, αλλά δεν ανέβηκε στο μοιραίο λεωφορείο την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...