Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες (Photos)

Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν έλαβαν και οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους και οι τρεις, αρνούνται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται.

Οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στον ανακριτή.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) επί 1,5 ώρα.

Ακόμα, φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις, ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο 33χρονος αρνείται σεξουαλική επαφή του με το παιδί.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Μεταξά υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή του με τη 12χρονη, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι. Ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Νοσοκομείο Μεταξά.

Σε άρνηση των κατηγοριών, προχώρησε και ο 34χρονος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Το μεσημέρι η απολογία της μητέρας

Μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί έπειτα από τη σύλληψή της.

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι
Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

Έρχονται νέες συλλήψεις

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...