Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο συλληφθείς υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» -Με εντολή Πλεύρη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Ελλάδα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Ο 36χρονος παρουσιάστηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, έκλεισε ραντεβού μέσω του σκοτεινού chat room, συνάντησε και βίασε επ' αμοιβή την 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Σεπολίων.

news

Ο 36χρονος είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως «πελάτης» του Μίχου. Τόσοο 36χρονος όσο και ο 33χρονος είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Δείτε φωτογραφίες του 36χρονου:

news
news
news
news

Δείτε παλαιότερες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

news
news

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για του 4ου βιαστή της 12χρονης
«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: 39χρονος βρήκε σφαίρα στην αυλή του

Μία σφαίρα βρήκε στην αυλή του σπιτιού του ένας 39χρονος άντρας στην περιοχή των Μαλάδων, στο Ηράκλειο. Έντρομος ειδοποίησε την αστυνομία, αφού συνειδητοποίησε ότι κάποιοι πυροβ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μ...

Φόρτωση άρθρων...