Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Παραδόθηκε ο 25χρονος που επιτέθηκε μαζί με άλλους έξι σε 34χρονο

Ελλάδα

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το πρωί στο Χαλάνδρι, 25χρονος κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 34χρονου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας που είχε ο 34χρονος για αγορά μοτοσικλέτας από άλλο άτομο, παρέλαβε τη μηχανή για μια δοκιμαστική βόλτα.

Σύμφωνα με τον 34χρονο, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, η μοτοσικλέτα παρουσίασε βλάβη, την οποία αποκατέστησε και επέστρεψε μετά από ώρα για να παραδώσει το όχημα.

Κατά την επιστροφή του στο σημείο συνάντησης με τον πωλητή, ο τελευταίος τον περίμενε με ακόμα έξι άτομα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, ενώ ο 25χρονος τραυμάτισε τον 34χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.

Ο παθών διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα ο 25χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο του Χαλανδρίου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Φόρτωση άρθρων...