Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: 41χρονος πατέρας δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα από κουκουλοφόρους ενώ περίμενε το παιδί του

Ένα ακόμη επεισόδιο ξυλοδαρμού με οπαδικά κίνητρα έγινε χθες το βράδυ έξω από γυμναστήριο στη Χαλκίδα. 

Ένας 41χρονος πατέρας περίμενε τον γιο του να τελειώσει το μάθημα kick boxing, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες έξω από τη σχολή.  

Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί που κρατούσε. Οι δράστες τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος και στη συνέχεια του έσπασαν το αμάξι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρχαν άλλοι δύο άνδρες οι οποίοι λειτουργούσαν ως ομάδα υποστήριξης και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε και έφυγαν αμέσως από το σημείο.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Έπειτα ο 41χρονος μετέβη στην αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών. Η Αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για το περιστατικό. 

Ακόμα, έχει ταυτοποιηθεί άλλο ένα άτομο, καθώς αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ένας από τους δύο που τον χτύπησαν. Η Ασφάλεια Χαλκίδας συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση των άλλων τριών δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πνιγμένη» στην αφρικανική σκόνη η Αττική – Οι κίνδυνοι και τα μέτρα προστασίας

Με αφρικανική σκόνη ξύπνησε και σήμερα, Τετάρτη 24/4 η Αττική. Η Ακρόπολη αχνοφαίνεται λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας ενώ το υπουργείο Υγείας ζητά από τα άτομα αυξημένου κινδύνο...

Φόρτωση άρθρων...