Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Κλείδωσε δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι και απειλούσε ότι θα τις κάψει ζωντανές

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο γυναίκες χθες το βράδυ στη Χαλκίδα. Ο σύντροφος της μίας εκ των δύο, κλείδωσε τις γυναίκες μέσα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν και απειλούσε να τις κάψει ζωντανές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν η σύντροφος του φερόμενου δράστη και η αδερφή της βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και εκείνος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκε μαζί τους.

Ο άνδρας κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και άρχισε να απειλεί ότι θα τις κάψει ζωντανές.

Η μια από τις δύο γυναίκες κρατώντας την ψυχραιμία της κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκίδας, που κατάφεραν να ανοίξουν την είσοδο και να ακινητοποιήσουν τον άνδρα.

Οι δύο γυναίκες δεν έκαναν μήνυση στον άνδρα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...