Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χανιά: 17χρονος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 15χρονης – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

Οι αρχές στα Χανιά ερευνούν μία καταγγελία για απόπειρα βιασμού, που φέρεται να εκτυλίχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (17.06.2023), σε κατάστημα εστίασης.

Εκεί βρέθηκε μία παρέα νεαρών, ανάμεσά τους ένας 17χρονος και μία 15χρονη. Οι δύο τους κάποια στιγμή – σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, απομακρύνθηκαν από το τραπέζι και βρέθηκαν στην τουαλέτα του καταστήματος. Εκεί ο 17χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τη 15χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο ήταν υπό την επήρεια μέθης. Η ανήλικη, μάλιστα, κάποια στιγμή φέρεται να έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο, αλλά και περιπολικό.

Στη συνέχεια οι γονείς της 15χρονης κατήγγειλαν τον 17χρονο για απόπειρα βιασμού του κοριτσιού τους με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί.

Επίσης, συνελήφθη και η υπεύθυνη του καταστήματος εστίασης για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...