Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος που φέρεται να σκότωσε και να έκαψε τον 53χρονο άστεγο

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στα Χανιά, με θύμα έναν 53χρονο άστεγο. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα για τη δολοφονία αστέγου που βρέθηκε απανθρακωμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 27χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό. 

Ακόμα, συνελήφθη και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, καθώς σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν μαχαίρια.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο με σιδερόβεργα κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης για ασήμαντη αφορμή. Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι το χτύπημα που του κατάφερε στο κεφάλι ήταν μοιραίο, προκάλεσε τη φωτιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...