Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χανιά: Συνελήφθη 56χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 80χρονο πατέρα του

Ελλάδα

Στην σύλληψη ενός 56χρονου άντρα, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πατέρα του στα Χανιά, προχώρησε η Αστυνομία.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ένας 80χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Βαμβακόπουλο Χανίων, με τις έρευνες της αστυνομίας να εστιάζουν στο στενό συγγενικό περιβάλλον του.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 56χρονο γιο του, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το ekriti. Σήμερα είχε προσαχθεί και στην πορεία η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Οι λόγοι της πράξης του παραμένουν άγνωστοι.

Ο ηλικιωμένος διέφυγε τον κίνδυνο και αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, για να μεταφερθεί στην Χειρουργική Κλινική.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που έλαβε χώρα νυκτερινές ώρες της 28/12/2023 σε περιοχή του Δήμου Χανίων και συνελήφθη σήμερα (03.01.2024) το μεσημέρι δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...