Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό

Συνελήφθη ο 26χρονος οδηγός προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα έγινε το πρωί της Κυριακής, στο 297ο χλμ της Εθνικής Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Ο 60χρονος οδηγός εκινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όταν σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο “καρφώθηκε” επάνω τους με αποτέλεσμα ο 60χρονος να σκοτωθεί ακαριαία από την πρόσκρουση, σύμφωνα με το LamiaReport.

Η σύζυγός του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ βλέποντας τον άνδρα της να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της.

Σώος βγήκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο. Πρόκειται για έναν 26χρονο αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατοικεί σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας.

Ο 26χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ακόμα, οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο άτυχος 60χρονος είχε καταγωγή από το χωριό Κλειδί Βοιωτίας και κατοικούσε στο Ίλιον Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Φόρτωση άρθρων...