Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Χριστούγεννα: 9.000 αστυνομικοί στους δρόμους - Aυξημένες περιπολίες στη διάρκεια των γιορτών

Ελλάδα

Ισχυρή θα είναι η παρουσία της Αστυνομίας και ενισχυμένες οι περιπολίες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Αυτό όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας με την εφαρμογή πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια των εορτών για τα Χριστούγεννα και αποφασίστηκε να υπάρχει ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας με ενίσχυση των περιπολιών σε εμπορικά κέντρα, σε χώρους εορταστικών εκδηλώσεων και πολυσύχναστα σημεία των αστικών κέντρων.

Ακόμα, έντονη θα είναι και η παρουσία της Τροχαίας στους δρόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και για τη διενέργεια ελέγχων αλκοτέστ κατά τις νυχτερινές ώρες.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε όλη τη χώρα πρόκειται να ενεργοποιηθούν 9.000 αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Διαζύγιο «βόμβα» στην οικογένεια Γλύξμπουργκ, καθώς ανακοινώθηκε πως χώρισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισα...

Φόρτωση άρθρων...