Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Χριστούγεννα: Πού θα κάνουν γιορτές οι πολιτικοί αρχηγοί

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινούνται πλέον και οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι έχουν κάνει τα σχέδιά τους ήδη για τις γιορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν τα Χριστούγεννα επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ, το σκι, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη με πόνους στη μέση, λόγω ενός λουμπάγκο, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην ομιλία του κατά τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

Tην παραμονή των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός θα ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδράμει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στο Μέτσοβο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ. Το πρωί της Κυριακής, παραμονή Χριστουγέννων, θα ακούσει τα κάλαντα πρωί-πρωί (στις 08:30) στην Κουμουνδούρου, και αμέσως μετά θα αναχωρήσει μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ, για Τέξας. Εκεί θα συγκεντρωθεί για να γιορτάσει η οικογένεια, στο σπίτι που διαθέτει ο αδελφός του.

Για την Πρωτοχρονιά θα ταξιδέψει στην πολιτεία του Μισισίπι όπου θα αλλάξει χρόνο με την οικογένεια του Τάιλερ Μακμπέθ. Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου.

Τα Φώτα θα βρίσκεται στο Φανάρι, όπως είχαν συμφωνήσει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα  τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραμείνει στην Αθήνα και θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον γιο του, αφού ακούσει τα καθιερωμένα κάλαντα στη Χαριλάου Τρικούπη. Τα Θεοφάνεια ο Νίκου Ανδρουλάκης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να παραβρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι.

Γιορτές στην Αθήνα και για τον γενικό γραμματέα. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το που θα περάσει τα Χριστούγεννα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση «Παραπολιτικών»: Πάνω από 33% η Νέα Δημοκρατία – Προβάδισμα 17,3 μονάδων

Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκε...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...