Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Υπόθεση Κολωνού - Δικηγόρος μητέρας: Σε 10-15 ημέρες η απόφαση για την αποφυλάκιση

Ελλάδα

Σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες θα βγει η απόφαση για το αν θα αποφυλακιστεί η θα παραμείνει στη φυλακή η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

«Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες θα πρέπει να υπάρχει απόφαση», είπε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης που κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης.

Στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της 37χρονης ζητείται να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με άλλους περιοριστικούς όρους. Η κατηγορούμενη χαρακτηρίζει τα σε βάρος της στοιχεία ελλιπή και την προσωρινή της κράτηση «βεβιασμένη».

Μιλώντας στο MEGA, ένας από τους δικηγόρος της, ο Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι το αίτημα αποφυλάκισης θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

«Θεωρώ ότι αν δεν είναι ήδη στη δικογραφία, θα υπάρχουν οι αναλύσεις των τηλέφωνων της μητέρας που προκύπτει ότι δεν είχε καμία σχέση με το blindchat και δεν είχε μπει ποτέ σε αυτήν τη διαδικασία», επισήμανε o Απόστολος Λύτρας.

«Το κατηγορητήριο λέει ότι την εφαρμογή την χρησιμοποιούσε και η μητέρα. Από τη στιγμή που θα βγουν τα αποτέλεσμα, ένα μεγάλο κομμάτι, αν όχι ολόκληρη το κατηγορητήριο, μπορεί ευκολά να αντιληφθεί το συμβούλιο ότι δεν έχει καμία βάση», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν ήξερε τίποτα και κάποια μηνύματα που προκάλεσαν σύγχυση, εξηγούνται και έχουν εξηγηθεί από τους ανθρώπους που τα έχουν στείλει», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας για την 37χρονη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...