Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Υπόθεση revenge porn: Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο δωμάτιό της για να την εκβιάσει

Ακόμη μία υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άντρας διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, τις οποίες είχε μαγνητοσκοπήσει με κρυφές κάμερες στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του Alpha, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της το θύμα ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι κάποια βίντεο που περιείχαν προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύντροφό της κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, κάποιοι φίλοι της την ενημέρωσαν για τα συγκεκριμένα βίντεο και εκείνη, αφού τα είδε, επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο, ο οποίος της παραδέχτηκε –ατάραχος- ότι πράγματι ήταν υπεύθυνος για τη διαρροή των βίντεο.

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει πώς μαγνητοσκοπήθηκαν οι προσωπικές τους στιγμές, αφού η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή της και δεν ήξερε πού βρίσκονταν οι κάμερες.

Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, βρήκε πως είχαν τοποθετηθεί δύο κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της κοπέλας, μία στο κομοδίνο και μία μέσα στο φωτιστικό, εν αγνοία της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια γυναικά στην περιοχή του Αιγίου μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ολα έγιναν χθες, όταν το Α.Τ. Αιγιαλείας ενημερώθηκε από το Γ.Ν. Αιγίου...

Φόρτωση άρθρων...