Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ζωγράφου: Βίντεο-ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη (Video&Photos)

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, με πάνοπλους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά το MEGA, το οποίο δείχνει δύο άτομα, εντός των εστιών της πολυτεχνειούπολης, να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το οποίο οι ίδιοι οι νεαροί ανήρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται με όπλα στα χέρια να ποζάρουν, ενώ επιδεικνύουν στην κάμερα και μία στοίβα από 50αρικα.

Ζωγράφου: Βίντεο-ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη

Μάλιστα, φαίνονται να καμαρώνουν με τα όπλα στη μέση, ενώ στον τοίχο του δωματίου διακρίνεται και ένα σύμβολο που παραπέμπει σε ταύρο.

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δε φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, η Αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Ζωγράφου: Βίντεο-ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη

Δείτε το video του MEGA:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...