Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Η γιαγιά της Αμάντα, 101 ετών, τής εύχεται «Καλή επιτυχία» (video)

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together».

 

Χθες η 25χρονη τραγουδίστρια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη της γιαγιά.

Η ηλικίας 101 ετών γιαγιά της Αμάντα Γεωργιάδη ζει στα Γιάννενα, ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας και πολλές είναι οι φορές που η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί σε εκείνην με τρυφερά λόγια και έχει εκφράσει δημόσια τη μεγάλη αδυναμία που της έχει ενώ έχει τονίσει πως αυτή είναι ο λόγος που επισκέπτεται την Ελλάδα παρότι ζει μόνιμα στη Νορβηγία.

Στο μικρής διάρκειας βιντεάκι το οποίο δημοσίευσε η Αμάντα Γεωργιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εμφανίζεται η γιαγιά της να της λέει «Καλή επιτυχία Αμαντούλα μου».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λαιμός επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε «Παραπολιτικά», «Απογευματινή» και e-ota.gr

Ο όμιλος των Παραπολιτικών υποδέχεται στο δυναμικό του τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό. Με επιτυχημένη πολύχρονη προϋπηρεσία, αναλαμβάνει επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24-04-2024)

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ για την Super League, όπως και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη EuroLeague ξεχωρίζουν στο πρόγρ...

Φόρτωση άρθρων...