Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η Ισλαμική κτηνωδία κάνει…. προπόνηση

Η εισβολή των τρομοκρατών της Χαμάς στο Ισραήλ, δεν είναι παρά η ορατή πλευρά του ισλαμικού σχεδίου αποσταθεροποίησης της Μεσογείου.

Από καιρό και από τις στήλες αυτές, επισημαίνουμε ότι η ισλαμική κτηνωδία, που κάποιοι τη θεωρούν «προοδευτικό» πολιτιστικό φαινόμενο δεν χωρατεύει.

Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Μεσόγειο, να απλωθεί στην Αφρική και να καταστρέψει τις κοιτίδες του δυτικού πολιτισμού που έχουν την αφετηρία τους στην αρχαία Ιωνία την προσωκρατική φιλοσοφία και την καρδιά της Δυτικής Ευρώπης. Υπό αυτή την έννοια, σήμερα για την ισλαμική κτηνωδία, το Ισραήλ, που η Χαμάς έπιασε στον ύπνο, είναι το πρόσχημα.

Η περίφημη επιχείρηση των λαθρεμπόρων όπλων και ναρκωτικών της Χαμάς υπό τον τίτλο «Κατακλυσμός Αλ-Ακσα», στην ουσία τείνει χέρι βοήθειας στην Τουρκία, που είναι μπλεγμένη με το Κουρδικό και συνέχεια της εισβολής «δήθεν μεταναστών» στη Λαμπεντούζα της Ιταλίας.

Με άλλα λόγια, η Χαμάς και οι τζιχαντιστές της,  κάνουν προπόνηση για να δοκιμάσει η τρομοκρατική οργάνωση έως πού μπορεί να πάει, υπονομεύοντας ταυτοχρόνως στην Ανατολική Μεσόγειο , τη συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Μάλτας.Με διφορούμενο το ρόλο της Αιγύπτου.

Από την άποψη αυτή, αν η ΕΕ έχει κότσια, θα πρέπει αμέσως να μπλοκάρει τα 6 δις. ευρώ των τζιχαντιστών/λαθρεμπόρων που βρίσκονται σε Ευρωπαϊκές Τράπεζες και τα οποία δεν είναι παρά το προϊόν μιας οργανωμένης ληστείας των δυστυχισμένων Παλαιστίνιων ομήρων που βρίσκονται στη ζώνη της Γάζας.

Το όλο θέμα συνεπώς,  θα έχει σημαντική γεωπολιτική  συνέχεια και από τον ιστότοπο αυτόν έχουμε να καταθέσουμε πολλές αλήθειες. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

Φόρτωση άρθρων...