Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Η ωρολογιακή βόμβα του Ισλάμ στην Ευρώπη

Εκρηκτικές εκθέσεις των γαλλικών και βελγικών υπηρεσιών ασφάλειας κάνουν λόγο για προωθημένη διείσδυση των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες

«Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, των ναρκωτικών και της καλλιέργειας του θρησκευτικού και κοινωνικού μίσους στη νεολαία, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, με τις ορατές και μη οργανώσεις τους προκαλούν σημαντικές ζημιές, υπαρξιακές και ψυχολογικές, στις δυτικές νεολαίες, ιδιαίτερα δε εκεί όπου υπάρχει και άφθονο μουσουλμανικό στοιχείο… Αξιοποιούν δε κατά κόρον την νόμιμη και παράνομη μετανάστευση για να αυξήσουν την εγκληματικότητα και να υπονομεύσουν τη δημοκρατική συνοχή στις κοινωνικές δικαίου. Και από την άποψη αυτή, η Αδελφότητα και τα παρακλάδια της παίζουν σε πολλά ταμπλό, μη εξαιρουμένου και αυτού της δημοκρατικής νομιμότητας. Με πιο απλά λόγια, η Αδελφότητα διεκδικεί εξουσία μέσω της κάλπης σε περιφερειακές εκλογές, φαινόμενο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής». Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρουν δύο πολυσέλιδες εκθέσεις, Γάλλων και Βέλγων ειδικών στις οποίες υπάρχουν και πολλές συγκεκριμένες περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τις γενικές διαπιστώσεις.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος ιστορικός και μελετητής του Αραβικού Κόσμου Πιερ Βερμιέρ σύμβουλος και συνεργάτης των υπηρεσιών αυτών, απαντώντας σε ερώτημα μας κατά πόσον η Τουρκία έχει ενεργό ανάμιξη στην ισλαμική διείσδυση στην Ευρώπη, μας είπε ότι «η προσπάθεια της είναι τεράστια και σε υπερθετικό βαθμό χρηματοδοτείται αφειδώς από το Κατάρ».

«Αυτές οι δύο χώρες, συνέχισε ο Γάλλος ιστορικός, «παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Σήμερα όμως, μπροστά στο στόχο που είναι ο σταδιακός εξισλαμισμός της Ευρώπης, οι διαφορές πάνε κάτω από το τραπέζι».

Κατά τον Π.Βερμιέρ, η προσπάθεια των Αδελφών Μουσουλμάνων ευνοείται και από την περιρρέουσα αφέλεια που κυριαρχεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην οποίαν κάποια μέλη της είναι εντελώς ανιστόρητα.

«Υπό αυτή την έννοια τα ισλαμικά λόμπι που λειτουργούν στις Βρυξέλλες, έχουν τεράστια ευχέρεια κινήσεων και πουλάνε άφθονα φούμαρα σε ανθρώπους που δεν ξέρουν καλά-καλά τι είναι και τι λέει ο Κοράνι. Μιλάνε δε για ανθρώπινα δικαιώματα με ισλαμιστές, όπως ένας σεφ θα μιλούσε για υψηλή μαγειρική με έναν κανίβαλο.»

Θόρυβο πολύ επίσης έκανε στη Γαλλία και στο Βέλγιο η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαφημιστικών καταχωρήσεων στις οποίες προβάλλονταν πτυχές του Προγράμματος Erasmus, με φοιτήτριες να φορούν μαντίλες. Οι διαφημίσεις αυτές,οι οποίες αποσύρθηκαν μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε λέγεται ότι είναι το προϊόν πίεσης της ισλαμικής πανευρωπαϊκής φοιτητικής οργάνωσης FISYDE, η οποία δηλώνει ότι έχει 16 εκατομμύρια μέλη!

Είναι δε γνωστές οι προσπάθειες της οργάνωσης αυτής να αποσταθεροποιήσει τις μαθητικές κοινότητες στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία, εισάγοντας θεωρίες αρνήσεως (cancel culture) της ευρωπαϊκής ιστορίας και κατάργησης της ελληνορωμαϊκής κουλτούρας.

«Βαποράκια» εξάλλου της «ανθρωπιστικής» αυτής οργάνωσης, για να ξεφύγουν οι μαθητές από τη «δικτατορία» του δυτικού πολιτισμού και να βρουν καταφύγιο στον ισλαμικό «παράδεισο», τους πουλάνε και τις σχετικές ουσίες. Είναι κατάδηλο έτσι ότι η Ευρώπη πέρα από τις γεωπολιτικές αναθεωρήσεις που ήδη αναπτύσσονται στο εσωτερικό της, αντιμετωπίζει και έναν σοβαρό πολιτιστικό και ιδεολογικό κίνδυνο, αυτόν της συμμαχίας της αποκαλούμενης «ακυρωτικής κουλτούρας» (cancel culture) με το οπισθοδρομικό και από κάθε άποψη βίαιο ισλάμ.

Ένα Ισλάμ το οποίο διαθέτει τεράστια οικονομική και ενεργειακή δύναμη σήμερα και που συνεργάζεται άνετα με Ρώσους ολιγάρχες οι οποίοι από χρόνια έχουν διαφορετικές από τη ρωσική εθνικότητες. Στο χώρο αυτόν η Τουρκία διαθέτει ισχυρά ερείσματα, με αφετηρία τα 200 τζαμιά που έχει δημιουργήσει στη Βόρειο Αφρική και στην καρδιά της δημοκρατικής Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία).

Μήπως επί αυτών τα λαγωνικά των υποκλοπών έχουν κάτι να προσθέσουν;

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευθύνη – Ποινική – Πολιτική

Ι. Ποινική ευθύνη υπάρχει όταν ωρισμένη πράξη είχε ά μ ε σ ο εγκληματικό αποτέλεσμα. ● Πολιτική ευθύνη γεννάται από την εν γένει κακή λειτουργία του κράτους. Άρα και...

Φόρτωση άρθρων...