Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ο Στέφανος δεν κατάλαβε ποια πόρτα χτύπησε!

Κατέφτασε στην Αθήνα, με την οίηση του επιτυχημένου Έλληνα, στην Μέκκα του καπιταλισμού, έμφορτος με πακέτα δολαρίων, τα οποία απέκτησε- νομίμως- από την ενασχόληση του, με τις επικερδείς επιχειρήσεις στον παραγωγικό τομέα της ναυτιλίας. Παρά το νεαρόν της ηλικίας του, στα 30 χρόνια του, είχε αγοράσει καράβια, τα οποία πούλησε, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη, ενώ στην συνέχεια, όπως ο ίδιος δήλωσε, ασχολήθηκε με την αγοραπωλησία πλοίων, τα οποία διεύρυναν το ‘’πορτοφόλιο’’ του.

Ο 35χρονος εφοπλιστής που είναι απόφοιτος πανεπιστημίων στις ΗΠΑ, αποφάσισε ξαφνικά, να αποτινάξει τον μανδύα του αμερικανοτραφούς εκατομμυριούχου που ζει στο Μαϊάμι και να επιστρέψει στην πατρώα γη, προκειμένου να ηγηθεί ενός κόμματος το οποίο κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν, με αυτά τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύει και διακηρύττει.

Στην περίπτωση αυτή δύο τινά συμβαίνουν. Πρώτον: Ότι ο φέρελπις νέος διακατέχεται από ένα μιθριδατισμό (αποδέχεται πράγματα που προηγουμένως θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα). Δεύτερον: να μπορέσει να μεταλαμπαδεύσει στην ελληνική κοινωνία τις καινοτόμες απόψεις του (όπως π.χ. την κατάργηση υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ή την ελευθερία έκφρασης του σεξουαλικού προσανατολισμού ενός εκάστου). Πάντως, ότι κι αν θέλει να επιτύχει, θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπήκε σε λάθος πόρτα. Στο κτίριο της πλατείας Κουμουνδούρου, κατοικοεδρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα αριστερό μόρφωμα, το οποίο πολύ δύσκολα θα ενστερνιστεί τις «προχωρημένες απόψεις» του νεαρού εφοπλιστή. Ήδη άρχισαν τα Φίλη- α πυρά και έπεται συνέχεια. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παράμετροι τις οποίες ο ευειδής Στέφανος (ωραίος και εμφανίσιμος) δεν έλαβε υπόψη του.

Είναι δυνατόν ένα κόμμα, το οποίο βρίσκεται απέναντι στο κέρδος και την επιχειρηματικότητα, να έχει (μελλοντικά) έναν αρχηγό με πάρα πολλά… ντόλλαρς στις Αμερικανικές τράπεζες και μέντορά του τον Παύλο Πολάκη, γνωστό πολέμιο οιασδήποτε νέας αλλαγής; Εκτός εάν και ο κύριος Κασσελάκης, έχει την ίδια άποψη με τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε επικαλεστεί την φράση του Μάο Τσε Τούγκ «μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση» και αφού δεν την είδε απέδρασε στο Μαϊάμι. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ισχυρό «χαρτί» της οικονομικο-κοινωνικής ατζέντας Μητσοτάκη ενόψει Ευρωεκλογών

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με υπουργικό συμβούλιο, ενώ βρισκόμαστε 42 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές. Με τον αέρα των τελευταίων δημοσκοπήσεων υπέρ της κυβέρνησης, αλλά πάντα με τ...

Φόρτωση άρθρων...