Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ρούντι Μανά: Οι ναρκέμποροι παρακαλούν τους τραμπούκους να σταματήσουν τη βία

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Νότιας Γαλλίας, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του «Λυκαβηττού» για το ρόλο των ναρκεμπόρων στα γαλλικά γεγονότα.

Την ώρα που τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ μας έχουν φλομώσει στην κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση για τα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία, ο Ρούντι Μανά, εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Νοτίου Γαλλίας, επιβεβαιώνει πλήρως το προχθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τα παρακάλια των ναρκεμπόρων οι τραμπούκοι να σταματήσουν τις λεηλασίες, γιατί η αγορά της πρέζας καταρρέει. 

«....Οι ναρκέμποροι, ζήτησαν από τους ταραχοποιούς να σταματήσουν τη βία, γιατί δεν μπορούν να δουλέψουν άλλο....», είπε ο εκπρόσωπος τύπου στο γαλλικό κανάλι CNEWS. Πρόσθεσε δε ότι ένα 20% στων τραμπούκων είναι και «ντήλερ» στις ευαίσθητες περιοχές, γεγονός που σε βάθος χρόνου θα αυξήσει την αστυνομική επιτήρηση, επειδή με γεγονότα πολλοί από αυτούς εντοπίζονται.

«...Βασικά, οι έμποροι ναρκωτικών είναι πραγματιστές άνθρωποι, είναι έμποροι, σίγουρα παράνομοι, αλλά έμποροι παρ’ όλα αυτά. Και όπως οι έμποροι, δεν τους αρέσει να βλέπουν να σπάνε τα παράθυρά τους....», εξήγησε στο Lyon Capital ο Frederic Ploquin, ειδικός στο οργανωμένο έγκλημα.

Σημειώνουμε επίσης ότι πριν δυο μέρες, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν και των δικτατόρων του Ιράν και της Αλγερίας κατά της Δύσης και της Γαλλίας κάποιοι τραμπούκοι περιφέρονταν σε γαλλικές πόλεις με Αλγερινές και τουρκικές σημαίες κραυγάζοντας κατά της Γαλλικής Δημοκρατίας. Κατά τα λοιπά τα μπουμπούκια της προόδου έχουν ανεβάσει το ποσοστό της Μαρίν Λεπέν  σε πάνω από 55%,προς μεγάλη αγαλίαση των χρηματοδοτών τους που σίγουρα θα έχουν ανοίξει γαλλικές η κριμαικές σαμπάνιες.

Τα ημετέρα μπουμπούκια της προόδου χαμπαρίζουν κάτι από όλα αυτά;

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι δύο Ελλάδες πάντα εδώ

Μια σειρά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος μας υποχρεώνουν να δούμε καλύτερα τις κοινωνικές διεργασίες που εξελίσσονται και να ανησυχήσουμε. Ιερείς πετούν έξω από ναούς βουλ...

Φόρτωση άρθρων...