Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Αλέξης Γεωργούλης: «Βροχή» οι παραιτήσεις από το γραφείο του - Κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες

Παρασκήνιο

Έντονο είναι το παρασκήνιο στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, κι άλλες καταγγελίες βγήκαν στο φως, οι οποίες όμως μπήκαν στο αρχείο.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει από μία ασκούμενη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές του Ευρωκοινοβουλίου και κατηγόρησε τον Ευρωβουλευτή για σεξουαλική παρενόχληση και σωματική βλάβη.

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και μετά από έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό πώς εξετάστηκε η υπόθεση, καθώς όλες οι διαδικασίες της Ευρωβουλής είναι απόρρητες.

Επίσης, ένας άνδρας που εργαζόταν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη κατήγγειλε εργασιακό μπούλινγκ, αλλά επίσης η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Παρόλο που το θέμα με τον Έλληνα Ευρωβουλευτή δημοσιοποιήθηκε τώρα, στις Βρυξέλλες λέγεται πως ήταν κοινό μυστικό. Ήταν γνωστό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι το κλίμα μέσα στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη δεν ήταν ποτέ καλό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από την αρχή της θητείας του έχει φύγει πολύς κόσμος από το γραφείο του. Λέγεται, μάλιστα, πως επέλεγε κυρίως ασκούμενους, οι οποίοι ήταν πιο χαμηλόμισθοι, και «έφευγε ο ένας μετά τον άλλο», ενώ υπήρχαν αρκετές αναφορές για θέματα συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Φόρτωση άρθρων...