Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Παπανδρέου έφτιαξαν μπάντα και λένε τα κάλαντα (βίντεο)

Εκτός από μια κοινή πορεία στην πολιτική, ο Ανδρέας Λοβέρδος και o Νίκος Παπανδρέου όπως φαίνεται έχουν και μια κοινή πορεία στην μουσική. Τα δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν μπάντα και μάλιστα συνηθίζουν να μαζεύονται σε στούντιο κάθε βδομάδα!

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον βλέπουμε στα ντραμς και μαζί του είναι και o Νίκος Παπανδρέου με την κιθάρα του. Τα χρέη τραγουδιστών έχουν αναλάβει ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρεα Λοβέρδου και η δικηγόρος Πηνελόπη Κλάρα.  Στο μπουζούκι είναι ο γιατρός – ακτινολόγος Χρήστος Παπαθανασόπουλος και στα πλήκτρα η Τατιάνα Δουβαρά. Το όνομα της μπάντας τους είναι «Δεύτερη Ευκαιρία» και μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο.

«Να τα πούμε; Ευχές για καλή χρονιά από τη μπάντα μας «Δεύτερη Ευκαιρία»!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάρτι στα social για τη συνεργασία Σπηλιωτόπουλου - Κασσελάκη: «Άλλο Σπηλιωτόπουλος, άλλο Βελουχιώτης»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του «Χ» (πρώην τουίτερ) φαίνεται πως ήταν η ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πολλοί εξ αυτών «ορ...

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Φόρτωση άρθρων...