Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Ανελέητο τρολάρισμα στον Κασσελάκη: «Πήγε να κάνει την Κομανέτσι» σε σχολείο ΑμεΑ (εικόνες)

Παρασκήνιο

Επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη ήταν να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών με ειδικές δεξιότητες, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η είσοδός του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ, την οποία έκανε, επιδεικνύοντας την άρτια φυσική και σωματική του κατάσταση.

Στο επίκεντρο χιουμοριστικών αναρτήσεων βρέθηκε η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε κάτω από ένα κάγκελο στο σχολείο, αφού πρώτα έτρεξε από το ένα κτίριο της υποδομής στο άλλο.

Δείτε το βίντεο:

Στο Twitter (X), αρκετοί χρήστες έγραψαν για το «παρκούρ» του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας βίντεο από ταινίες με ακροβατικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε ο Κασιδιάρης

Αίτημα αποφυλάκισης φέρεται να υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». ...

Φόρτωση άρθρων...