Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. η Σοφία Νικολάου

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας από την εκλογική μάχη της Εύβοιας είναι πλέον η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Όπως αναφέρει το eviaonline.gr σε ρεπορτάζ της Μαρίας Καράπα:

Ύστερα από επικοινωνία μας με την υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην ερώτηση αν θα είναι τελικά υποψήφια η θα αποσύρει την υποψηφιότητα της μας απάντησε ότι: “Ναι, αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες”, δήλωσε αποκλειστικά και συνέχισε “Σύντομα θα προβώ και σε επίσημη δήλωση”

Θυμίζουμε ότι η κα. Νικολάου βρέθηκε στο στόχαστρο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

karapa_maria

Τι αναφέρουν πηγές της Ν.Δ.

«Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτήματα, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς Εκλογές», αναφέρουν πηγές από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τι αναφέρει το περιβάλλον της Σοφίας Νικολάου

Από το περιβάλλον της πρώην Γενικής Γραμματέως διαρρέεται μια έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το κόμμα δεν την στήριξε σε μια υπόθεση η οποία - όπως ισχυρίζεται - δεν έχει βάση, Σημειώνουν δε, ότι η αδυναμία υπεράσπισής της από το κυβερνών κόμμα ουσιαστικά δίνει στην αξιωματική αντιπολίτευση τα «όπλα» για να εξαπολύσει επίθεση κατά υπουργών, υφυπουργών, περιφερειαρχών και άλλων κυβερνητικών παραγόντων.

Τι αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της 

Σε δήλωσή της η Σοφία Νικολάου αναφέρει: «Πορεύτηκα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή με απόλυτη διαφάνεια, με καθημερινό αγώνα και με την πεποίθηση ότι αν παλέψεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, όσες επιθέσεις κι αν δέχθηκα, όση λάσπη κι αν εκτόξευσαν κάποιοι σε βάρος μου.

Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια. Όμως, σ’ αυτή τη τραγική στιγμή για τον τόπο, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι αφάνταστα βαρύ, οφείλω να πάρω μια δύσκολη απόφαση.

Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος μου, είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική μου δραστηριότητα γι’ αυτό και σταματώ την εκστρατεία μου στο Νομό της Εύβοιας. Δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου.

Δυστυχώς σήμερα επικρατούν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά εκείνων, που σκεπάζουν τη λογική, και την ακεραιότητα, τον αγώνα που έχω δώσει για να φτάσω μέχρι εδώ.

Όμως ο πόνος που βιώνει η ελληνική κοινωνία είναι πάνω από προσωπικές βλέψεις και στρατηγικές και αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μία σωστή Ελλάδα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για τον τόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Ευβοιώτες που με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Τους έχω όλους στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...