Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αρης Σπίνος: 500 άτομα έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου

Παρασκήνιο

Με την ολοκλήρωση του πρώτου συνεδρίου της Ελληνικής Λύσης πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη "σφραγίστηκαν" πολλά ονόματα που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της.

Όχι πως δεν το ξέραμε αλλά έγινε και η επίσημη επιβεβαίωση. Ανάμεσα σε αυτά είναι και του γνωστού δημοσιογράφου Άρη Σπίνου που θα δώσει το παρόν στην Δυτική Αθήνα, δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ήδη πριν λίγες μέρες εγκαινίασε την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα με την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου, όπου παραβρέθηκαν 500 άτομα σε μια κατάμεστη αίθουσα του καφέ "DON" στο Μπουρνάζι όπου ανακοίνωσε με μια χειμαρώδη ομιλία καταχειροκροτούμενος την υποψηφιότητα του.

Χωρίς αμφιβολία όσοι και όσες ήταν παρόντες και παρούσες αγκάλιασαν την υποψηφιότητα του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης Σπίνος προφανώς έχοντας πάρει το "ΟΚ" από την ηγεσία του κόμματος και την επιτροπή επιλογής υποψηφιοτήτων έχει αρχίσει εδώ και 2 μήνες να "οργώνει" τους δήμους της Δυτικής Αθήνας με μικρές "στρατηγικές" συγκεντρώσεις 30 ατόμων που δείχνουν όχι μόνο την αποδοχή στο πρόσωπο του αλλά και την βέβαια άνοδο της Ελληνικής Λύσης στα Δυτικά Προάστια. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον σταθμό μετρό «Grecia» στη Χιλή με τα αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια α...

Φόρτωση άρθρων...