Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν δεν αποδείξει την αθωότητά της

Παρασκήνιο

Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή, αν δεν αποδείξει την αθωότητά της, δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές μετά την αποφυλάκισή της, τις οποίες χαρακτήρισε ως «πάρα πολύ συγκινητικές».

«Η πρώτη μέρα, Μεγάλη Παρασκευή, όπου έγινε η αποφυλάκιση, οι στιγμές ήταν πάρα πολύ συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό ήταν κολλημένοι αγκαλιά. Το παιδάκι την χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε την μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι», είπε συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, για να προσθέσει:

«Το περισσότερο χρονικό διάστημα το περνά με το παιδί της, προσπαθεί να μπει σε έναν νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα σε μια φυλακή είναι πολύ σκληρά, απάνθρωπα, η μοναξιά, η αμφισβήτηση, η απομόνωση, τα βασανιστήρια που υπέστη…»

Σε ό,τι αφορά την επικοινωνία της με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε πως «αφορά τη σχέση με το παιδί, δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα, ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους».

Πρόσθεσε πως «η ίδια προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή και το γεγονός ότι είναι ελεύθερη και το ότι μπαίνει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα αρχεία της θα μας δώσει πολύτιμα στοιχεία που θα τεκμηριώσουν την αθωότητά της, όπως υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή».

«Δεν πρόκειται να αποδεχθώ ποτέ πράξεις που δεν έχω διαπράξει, ακόμα και αν με κάνουν χίλια κομμάτια», όπως έχει πει. Είναι η μόνη που αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, καθώς δεν έχει διαπράξει τίποτα.

«Το μόνο που μου έχει ζητήσει να μεταφέρω στους συμπολίτες, που την τίμησαν με την ψήφο της, είναι πως δεν θα επανέλθει στην Ελλάδα αν δεν αποδείξει την αθωότητά της», είπε καταλήγοντας ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Φόρτωση άρθρων...