Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Μια... ωραία ατμόσφαιρα

Μόνο ευχάριστη δεν είναι η ατμόσφαιρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αναδεικνύει και τις δυσλειτουργίες που έχουν παρατηρηθεί από το 2019, με αρκετούς στην Κουμουνδούρου να σχολιάζουν πως «οι επιλογές των υποψηφίων που έγιναν προ τετραετίας, θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή, ενόψει των ευρωεκλογών του 2024».

Έτσι κι αλλιώς με τον επικεφαλής της Ευρωομάδας, Δημήτρη Παπαδημούλη, να έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική δράση και τον κ. Γεωργούλη να θεωρείται «καμένο χαρτί», ήδη δύο από τους σημερινούς έξι ευρωβουλευτές του κόμματος, δεν θα βρίσκονται στην επόμενη Ευρωβουλή.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο Στέλιος Κούλογλου έχει εκνευρίσει ουκ ολίγες φορές τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, με εκτός κομματικής γραμμής παρεμβάσεις του, που έφεραν σε δύσκολη θέση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι εναπομείναντες τρεις ευρωβουλευτές- Έλενα Κουντουρά, Πέτρος Κόκκαλης και Κώστας Αρβανίτης- άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι ξανά υποψήφιοι.

Σε σχέση με τον κ. Γεωργούλη, του θέματος είχε επιληφθεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν στην Κουμουνδούρου υπήρχαν μόνο φήμες κι όχι καταγγελίες.

«Όταν οι φήμες έγιναν καταγγελία με ονοματεπώνυμο ως προς τον θύτη, θέσαμε αμέσως εκτός Ευρωομάδας τον κ. Γεωργούλη», τονίζουν οι ίδιες κομματικές πηγές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...