Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Δρυμιώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 6% - Ο Κασσελάκης είναι γκαφατζής

Στις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πολιτικός και εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 6% και ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιστρέψει στο Μαιάμι», ανέφερε ο Ανδρέας Δρυμιώτης στα «Παραπολιτικά 90,1».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε πριν λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφέρθηκε στην ενότητα του κόμματος, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ενότητα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους της «Αυγής» και τις καταγγελίες τους, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει η λογική «όποιος δεν μας αρέσει τον απολύουμε».

Όπως τόνισε, θα έχουμε νέες και συνεχείς εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι δεν ξεκαθάρισε τίποτα ο Στέφανος Κασσελάκης με αυτά που έκανε, παρά μόνον έδειξε «ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς να δει, σε μία ταραγμένη κατάσταση έκανε την κατάσταση χειρότερη», ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Δημοσκόπηση MRB: Ενισχυμένη η Νέα Δημοκρατία, παλεύουν για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Θετικά αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στην Τουρκία. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντ...

Φόρτωση άρθρων...