Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εκλογική… τεχνολογία

Παρασκήνιο

Για το βράδυ των εκλογών ετοιμάζεται το υπουργείο Εσωτερικών και όπως λένε οι συνεργάτες του υπουργού κ. Βορίδη σε αυτή την αναμέτρηση θα υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις, σε σύγκριση με το παρελθόν.

Έτσι το υπουργείο προχώρησε στην ψηφιοποίηση της όλης διαδικασίας-μετάδοσης των αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα η έκβαση της αναμέτρησης, αλλά και η πορεία της σταυροδοσίας να δημοσιοποιούνται πολύ νωρίτερα από τα συνηθισμένα.

Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με tablet, ενώ το 2019 μόλις το 30% αυτών είχε συσκευές άμεσης μετάδοσης του αποτελέσματος.

Λόγω εκσυγχρονισμού της εκλογικής διαδικασίας θα συντομευθεί πολύ και ο χρόνος για τους σταυρούς προτίμησης των βουλευτών.

Με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, μέχρι τα μεσάνυχτα, θα ξέρουμε πού έχει κάτσει η μπίλια της σταυροδοσίας.

Ωραία όλα αυτά, αρκεί να μην υπάρξουν ευτράπελα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμο το αφήγημα της νοθείας…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πραγματικός ηγέτης των «Σπαρτιατών» ο Κασιδιάρης – Τους ξεσκέπασε ο Άρειος Πάγος

Κόλαφος είναι για τους «Σπαρτιάτες» το σκεπτικό του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου με το οποίο το κόμμα κόπηκε από τις Ευρωεκλογές. Οι Αρεοπαγίτες κατέληξαν ομόφωνα στο ...

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Φόρτωση άρθρων...