Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι «εκτός τόπου και χρόνου και πως δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό».

«Αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων υπονομεύοντας το κράτος δικαίου», απάντησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

«Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη συγκάλυψη και ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από προσφυγή του κ. Ανδρουλάκη.

Είναι εκείνος που έχει διορίσει Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που υπέγραφε για την Intellexa τις άδειες εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator σε αυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής, κάτι για το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει επιβάλει κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται με την εταιρεία», πρόσθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Όσο κι αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα διεθνούς συνωμοσίας, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικων καταρρίπτουν και αυτήν την εικονική πραγματικότητα.

Υ.Γ.: Ίσως αυτό εξηγεί γιατί δεν θέλει να γίνει debate ενόψει των Ευρωεκλογών», κατέληξε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Φόρτωση άρθρων...