Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εύα Καϊλή: Απορρίφθηκε η νέα προσφυγή της, παραμένει στη φυλακή

Παρασκήνιο

Στη φυλακή θα παραμείνει η προφυλακισμένη για το Qatargate ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου απέρριψε τη νέα προσφυγή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir, που ήταν και εκείνη που αποκάλυψε το σκάνδαλο Qatargate, η πλευρά της ευρωβουλευτού δεν παρουσίασε κάποιο νέο επιχείρημα. Αντίστοιχη απόφαση πήρε το βέλγικο δικαστήριο και για τον Μαρκ Ταραμπέλα.

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και συνελήφθη κατηγορούμενη για εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate, όπως και ο σύντροφός της Φρανσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος όμως έχει αποφυλακιστεί με βραχιολάκι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Φόρτωση άρθρων...