Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης: Το νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης

«O Ανδρουλάκης να καταδικάσει δημόσια την ομοφοβική δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, είναι ντροπή», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση», δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε ότι η ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για το νομοσχέδιο είχε αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ήταν προβληματισμένοι έλαβαν απαντήσεις».

«Θα αποδείξουμε με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη Νέα Δημοκρατία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι δεν αποφάσισε αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου. Διευκρίνισε ακόμη ότι «ο έλεγχος της υιοθεσίας θα είναι πλέον και στους δύο γονείς».

«Το νομοσχέδιο είναι ισορροπημένο και ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.

Για τη στάση αναμονής από το ΠΑΣΟΚ και την κριτική από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ανέφερε: «Ντροπιαστική η δήλωση βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ», ενώ για την ανάγνωση των «ναι» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης τα χαρακτήρισε «βήμα προόδου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο Ράμα φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και γιατί οι εθνικιστές Σκοπιανοί που κέρδισαν τις Εκλογές θα προσγειωθούν ανώμαλα...

Η έλευση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα για να μιλήσει σε ομοεθνείς του, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, αποτελεί μια πολύ θετική... πρόκληση! ...

Γιος Μπελέρη: Ο Ράμα ήθελε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει τους Έλληνες της Αλβανίας

Ο Έντι Ράμα είχε διττό στόχο με τη συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα επισήμανε ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Φρέντι Μπελέρη. «Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας πιστεύω ξεκάθα...

Φόρτωση άρθρων...