Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γεροτζιάφας: «Επιβάλλεται κυβέρνηση ηττημένων» - Ν.Δ.: «Ο,τι και να λέει ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το επιδιώξει με κάθε τρόπο»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την «Κυβέρνηση ηττημένων». Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων παρά τα όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί!», τονίζει το κυβερνών κόμμα.

«Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου "βγαίνουν τα κουκιά", ό,τι και να λέει σήμερα για "ξεκάρφωμα" ο κ. Τσίπρας», προσθέτει η Πειραιώς.

Η δήλωση Γεροτζιάφα που προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Α' Θεσσαλονίκης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, απάντησε στην ερώτηση αν τα τρία κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25, πρέπει να κάνουν κυβέρνηση εάν συγκεντρώσουν 151 έδρες, ακόμα και αν κανένα από αυτά δεν βγει πρώτο κόμμα, απάντησε: «Επιβάλλεται!».

Ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης εξήγησε πως «επιβάλλεται γιατί έχουμε μία πολιτική γραμμή η οποία είναι ας το πούμε η σοσιαλδημοκρατική γραμμή. Η γραμμή η οποία στηρίζει την ανασύσταση και τη θωράκιση του κράτους πρόνοιας απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...