Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντά στο «απρόσκλητη» του Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, τον υποδέχθηκα ως όφειλα»

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, απάντησε στην ανάρτηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τόνισε νωρίτερα ότι η ίδια έκανε «απρόσκλητη εμφάνιση» στη χθεσινή επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

Η υφυπουργός Παιδείας, με ανάρτησή της στα social media, τονίζει πως «υποδέχθηκε τον κ. Κασσελάκη ως όφειλε βάσει του θεσμικού της ρόλου».

Παράλληλα, στην ίδια δημοσίευση «εξηγεί» την παρουσία της στο σημείο και αναφέρει πως «ήταν πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου, να είναι πολιτικαντής του προηγούμενου αιώνα».

Η ανάρτηση της κυρίας Μιχαηλίδου:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα.

Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...