Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Η επίσκεψη του διοικητή της CIA

Παρασκήνιο

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνουμε εγκύρως, ότι ο διοικητής της CIA που βρέθηκε για δύο ημέρες στην Ελλάδα μετά από περιοδεία σε ασιατικές χώρες, δεν είχε καμία απολύτως επίσημη συνάντηση με Έλληνες πολιτικούς.

Συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην πρεσβεία με το κλιμάκιο της CIA στην Ελλάδα, την επομένη πήγε στην Αλεξανδρούπολη, την οποία θεωρεί στρατηγικής σημασίας για τη μεταφορά οπλικών συστημάτων που προορίζονται για την Ουκρανία.

Ο Ουίλιαμ Μπερνς επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος αποκλειστικά από κλιμάκιο της CIA.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αμερικανοί ενισχύουν το κλιμάκιο των πρακτόρων στην Αλεξανδρούπολη γιατί εκτιμούν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και γι’ αυτό θα χρειαστεί να μεταφερθούν στο λιμάνι της ακριτικής πόλης υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα, τα οποία στη συνέχεια μέσω Πολωνίας θα φτάσουν στην Ουκρανία.

Βέβαια μια σειρά έργων που είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση του λιμανιού, θα γίνουν με κονδύλια του ελληνικού δημοσίου με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός που είχε γίνει για το λιμάνι κατέληξε σε ναυάγιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...