Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα - Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ, Βελόπουλο (βίντεο)

Παρασκήνιο

Μια ανασκόπηση του πολιτικού σκηνικού έκανε το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εγκωμίασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και προέβλεψε τα ποσοστά της νίκης της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά… Πως του φέρεται ο Μπάιντεν, στην Ευρώπη μου λένε οι άνθρωποί μου εκεί ότι συνωθούνται για μια χειραψία που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά.

Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα.

Τι το κακό έχει αυτό; Ότι και έξω και εδώ και ακόμα και μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, θέλουν να τον κοντύνουν. Να ελέγχεται λίγο, επειδή δεν ελέγχεται, οι μιντιάρχες όλοι. Τώρα, λοιπόν έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια, όχι να μην εκλεγεί, θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο κοντύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, επίσης, ανέφερε μια ιστορία για την… προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ειδικότερα, αν και επέστρεψε έπειτα από καιρό στις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε να εκμυστηρευθεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία για τον άλλοτε βουλευτή του κόμματός του και στη συνέχεια πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα πρόβλημα στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και πέριξ. Εκεί θα φανεί πόσες έδρες θα πάρει. Εκεί πρέπει να προσέξει διάφορα πράγματα που έχουν αναδειχθεί», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε αν εννοεί τον Κυριάκο Βελόπουλο, σημείωσε: «Ο Βελόπουλος δεν είναι από δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996. Τον πήρα να τον φέρω στον Έβερτ. Και μου λέει ο Έβερτ "είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής δεν μπορώ να τον φέρω". Ήταν οικογενειακώς ΠΑΣΟΚ, δεν είναι κακό αυτό».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει εγκλωβιστεί σε μια καταχνιά επί 3 χρόνια, σε μια καχεξία, έψαχνε να βρει κάτι, του έκατσε αυτό, αλλά δεν περνάει στον κόσμο», σχολίασε για τις παρακολουθήσεις. «Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε σ...

Φόρτωση άρθρων...