Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

«Καρφί» Ηλιόπουλου κατά Κασσελάκη: «Δεν είναι καλό σήμαδι να αποφεύγεις τον διάλογο»

Για τις Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή νέου προέδρου μίλησε ο βουλευτής του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν έχει κρύψει την τάση του υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία στο κόμμα.

«Δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία. Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος. Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημά οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είμαι υπέρ», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο «Live News» στο MEGA.

«Επίσης, δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξαρχής. Δεν είναι καλό σήμα να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως εάν είναι νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι αυτονόητο πως θα δουλέψουν μαζί: «Πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει να μιλήσει δημόσια, μιλάει. «Το στέλεχος του Αλέξη Τσίπρα είναι η Έφη Αχτσιόγλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το «μήνυμα» της κάλπης, ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε πως το «εύκολο μήνυμα» ήταν αυτό της ανανέωσης: «Πρέπει όμως, να συζητήσουμε συγκεκριμένα και πολιτικά. Εγώ δεν μπορώ να πως εάν ο Παύλος Πολάκης τον καθοδήγησε αλλά η φράση για τη Δικαιοσύνη και τα media μού προκάλεσε εντύπωση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου για την ΕΡΤ και την Eurovision, επίσκεψη στην Βόρειο ‘Ηπειρο ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, και οι συμβουλές του Φώτη Κουβέλη στον Κασσελάκη

Μπορεί να μην κάνανε και… πάρτι στο Μαξίμου μετά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, η αποτίμηση όμως είναι αντικειμενικά θετική. Κυρίως γιατί τέτοιες συναντήσει...

Φόρτωση άρθρων...