Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

«Καρφώνει» Πολάκη ο Μωραΐτης για την αποχή

Παρασκήνιο

Με αιχμηρή ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης εξαπολύει επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη για την επιλογή του να απέχει από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Εκεί που απείχε ή καταψήφισε το 1/3 της ΝΔ και το 1/3 του ΠΑΣΟΚ, να δώσει το άλλοθι στα ΜΜΕ να παίζουν «απών ο Πολάκης». Φάουλ και για την ανθρωπιά, φάουλ και για το κόμμα του. ΥΓ: Τελικά είχε δίκιο ο Τσίπρας…», τόνισε ο Νίκος Μωραΐτης.

«Όταν μπορείς να πείσεις το 97% των Σφακιανών να ψηφίσουν gay αρχηγό αλλά «έχεις χειρουργείο» όταν πρόκειται για το δικαίωμα χιλιάδων ανθρώπων να είναι ίσοι, δεν πείθεις κανέναν. Εγώ ξέρω στη ζωή μου ότι νυστέρι και τσεκούρι δε συναντιούνται στον ίδιο δρόμο».

«Καρφώνει» Πολάκη ο Μωραΐτης για την αποχή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...