Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ξυλοκόπησαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε έξω από γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης. Άγνωστοι πλησίασαν τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 έξω από το εστιατόριο και του επιτέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εκείνη την ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης δειπνούσε με στέλεχος του DiEM25. Η ομάδα που συγκεντρώθηκε απ' έξω του φώναζαν: «Βγες έξω εσύ που ψήφιζες μνημόνια».

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 πράγματι βγήκε για να συζητήσει μαζί τους. Τότε, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες τον περικύκλωσαν και ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ άλλοι τον προπηλάκιζαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

ΜέΡΑ25: «Φασιστική Τραμπούκικη επίθεση κατά του Βαρουφάκη»

«Θύμα θρασύδειλης φασιστικής επίθεσης από προβοκάτορες τραμπούκους», έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρει σε ανάρτησή του το MέΡΑ25.

Ακόμα, το κόμμα αναφέρει: «Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 συνέτρωγε στο εστιατόριο Γιάντες, (ένα μέρος που επισκέπτεται συχνά) με συνοδοιπόρους του Diem25 από όλη την Ευρώπη, όταν ολιγομελής ομάδα τραμπούκων μπήκε στο εστιατόριο με βίαιες διαθέσεις, φωνάζοντας «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σηκώθηκε για να τους μιλήσει. Οι τραμπούκοι απάντησαν αμέσως με βία, ξυλοκοπώντας άγρια το Γραμματέα του ΜέΡΑ25.
Ας προβληματιστούν από το σημερινό επεισόδιο αυτοί που διακινούν επί σκοπώ το ψευδές και συκοφαντικό αφήγημα που χρησιμοποίησαν οι σημερινοί τραμπούκοι.

Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε. Στο σκοτάδι, απαντάμε με μία λέξη: ΜέΡΑ».
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...