Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Λοβέρδος: «Όταν άκουσα για την Εύα Καϊλή, κατέρρευσα – Υπέπεσε στο αμάρτημα της απληστίας»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο talk show του Mega «Έλεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, μίλησε για την Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο του Qatargate.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Λοβέρδος τόνισε πως είχε στενές επαφές μαζί της για πάνω από 20 χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως θα εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση.

«Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν τη συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν. Συζητούσαμε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, στενοί φίλοι. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή, παρόλο που δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά», σημείωσε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος και συνέχισε: «Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά… Ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την «έγλειφαν» και τη φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία».

Έπειτα, υποστήριξε πως μίλησε με την αδερφή της Ελληνίδας πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Μίλησα με την αδερφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Τον άντρα της τον έχω δει αμίλητο αλλά δεν έχουμε συστηθεί καν!», ανέφερε.

Ο Ηλίας Ψινάκης παρενέβη καταθέτοντας την προσωπική εμπειρία του. «Και εγώ την ξέρω την Εύα 20 χρόνια. Αυτό όμως που έγινε είναι λίγο…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέφυγε να πάρει θέση ως προς το αν το έκανε ή όχι, παραπέμποντας στη Δικαιοσύνη την μόνη αρμόδια να κρίνει. «Είναι ποινικό θέμα πλέον», είπε και περιέγραψε πόσο πετυχημένη ήταν και πόσο θετικές προοπτικές είχε, υπονόησε ότι αν το έκανε αυτό είναι πολιτική αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι κόμμα αυτό; Κουράσατε, έρχονται γιαούρτια»: Η Τζαβέλαινα της Κρήτης και άλλες viral ομιλίες συνέδρων

Πολλοί από τους ομιλητές, εξέφρασαν την αγανάκτησή του για τους «πρωτοκλασάτους» της πρώτης σειράς. «Είναι κόμμα αυτό; Εσείς στις πρώτες καρέκλες νρέπεστε καθόλου;»...

Φόρτωση άρθρων...