Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μανταλένα Καϊλή: «Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα»

Παρασκήνιο

Μάχη για να αποδείξει ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα, δηλώνει ότι δίνει η Μανταλένα Καϊλή, λίγες ώρες έπειτα από την αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου που πήρε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής από το προδικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα», είπε στον ΑΝΤ1 η Μανταλένα Καϊλή, που είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Λονδίνο.

Ήταν πάντα το δεξί χέρι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και ίσως ένα από τα πρόσωπα, όπως γράφουν βελγικά δημοσιεύματα, που θα κληθούν να καταθέσουν για την πολύκροτη υπόθεση. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια είπε ότι δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή βρίσκεται ακόμα στις Βρυξέλλες, ενώ η μητέρα και η αδελφή της παραμένουν στην Αθήνα και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουμε από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν».

Όπως δηλώνει, η οικογένειά της ζει μία οδυνηρή κατάσταση αλλά παλεύει να βρει τρόπους προκειμένου να στηρίξει την Εύα Καϊλή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...