Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μεϊκόπουλος: Η κυρία που υποδέχτηκε τον Κασσελάκη είναι θεία μου, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένο

Το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε όντως το σπίτι της θείας του στον Βόλο, επιβεβαίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και θέλησε να εξηγήσει πως «δεν ήταν προετοιμασμένο».

Το σπίτι στον Βόλο όπου ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε την Δευτέρα να βγάζει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος ήταν παρών στην επίσκεψη Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

Στο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο φαίνεται η κυρία Μεϊκοπούλου να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό σα να είναι η οικοδέσποινα του σπιτιού ενώ στη πραγματικότητα στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της. Στη συνέχεια δείχνει να αιφνιδιάζεται όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα παπούτσια του για να μπει μέσα.

Μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σχετικά με το εν λόγω περιστατικό δηλώνει: «Εγώ δεν αρνούμαι συγγένεια. Η γυναίκα είναι η γυναίκα του θείου μου και το σπίτι είναι το πατρικό της». Και προσθέτει: «Ξεκίνησε μια περιοδεία σε μια περιοχή που δέχθηκε το σφοδρότερο κίνημα της κακοκαιρίας, το σπίτι είναι μες τη λάσπη. Φυσικά και ήξερα ποιο ήταν το σπίτι της θείας μου και ότι είχε πλημμυρίσει. Πολλοί κάτοικοι είχαν βγει έξω και καλούσαν τον κύριο Κασσελάκη να επισκεφθεί το σπίτι τους».

Ενώ όταν ο κ. Μεϊκόπουλος ρωτήθηκε γιατί δεν χαιρέτησε την θεία του όταν επισκέφθηκαν το σπίτι της μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «καταρχάς δεν με δείχνει το πλάνο, είπα ένα ''γεια'', αυτό είναι το θέμα;».  

Δείτε όσα είπε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Λοβέρδος για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: Ανοσιούργημα, αυτή η ανωμαλία πρέπει να λάβει τέλος

Για ανοσιούργημα κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε τζαμί και την ιστοτική Μονή της Χώρας. Ο πρόε...

Φόρτωση άρθρων...