Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Ν.Δ. κατά Αντώναρου: Αυτονόητη και επιβεβλημένη η διαγραφή και απόσυρσή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαγραφή και την απόσυρση του Ευάγγελου Αντώναρου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τον χαρακτηρισμό «τουρκολάγνος» που απέδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στον Πρωθυπουργό.

«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τουρκολάγνο».

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα», τονίζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του.

«Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη! Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Παπακώστα: Ποια είναι η νέα υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα σε επίπεδο υφυπουργών στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναλαμβάνει υφυπ...

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα (Photos)

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η ανάληψη των καθηκόντων της νέας υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής...

Φόρτωση άρθρων...