Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ (Photos)

Παρασκήνιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό των σεμιναρίων «Study Days» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που φιλοξενούνται φέτος στη χώρα μας.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου χαράσσεται η στρατηγική για όλο το κοινοβουλευτικό έτος.  

Θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από την πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Η επιλογή της Κρήτης υπογραμμίζει και σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και την έμπρακτη αναγνώριση των εταίρων μας στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Από τα θέματα που έχουν οριστεί στην ατζέντα, ξεχωρίζει η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη διεθνή συγκυρία, κυρίως λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Η έναρξη των EPP Group Study Days θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort. 

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Τους προσκεκλημένους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), θα καλωσορίσει και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Αντιπροέδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, οι οποίοι θα απευθύνουν και ομιλία.

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η  Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Υπεύθυνη για τα περιφερειακά μέσα Έλενα Σώκου και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Φόρτωση άρθρων...