Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ (Photos)

Παρασκήνιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό των σεμιναρίων «Study Days» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που φιλοξενούνται φέτος στη χώρα μας.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου χαράσσεται η στρατηγική για όλο το κοινοβουλευτικό έτος.  

Θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από την πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Η επιλογή της Κρήτης υπογραμμίζει και σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και την έμπρακτη αναγνώριση των εταίρων μας στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Από τα θέματα που έχουν οριστεί στην ατζέντα, ξεχωρίζει η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη διεθνή συγκυρία, κυρίως λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Η έναρξη των EPP Group Study Days θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort. 

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Τους προσκεκλημένους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), θα καλωσορίσει και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Αντιπροέδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, οι οποίοι θα απευθύνουν και ομιλία.

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η  Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Υπεύθυνη για τα περιφερειακά μέσα Έλενα Σώκου και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Ν.Δ.: Σύσκεψη για τα σεμινάρια «Study Days» του ΕΛΚ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Qatargate: Τι απαντά στον Δημητρακόπουλο ο Πολωνός ευρωβουλευτής που κατήγγειλε τις σχέσεις της Καϊλή με την Ρωσία

Επιμένει στις καταγγελίες του ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, για τις σχέσεις της Εύας Καϊλή με την Ρωσία. Ο Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι υποστηρίζει ότι η συνάδελφός...

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Σπυρόπουλος – Αφήνει αιχμές για την ηγεσία

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος συντονιστής τομέων πολιτικής του κόμματος, Απόστολος Σπυρόπουλος, αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας. Με ανάρτησή του ...

Φόρτωση άρθρων...