Τετάρτη
29 Μαρτίου 2023

Ν.Δ.: To πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των επισκέψεων αυτής της εβδομάδας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας αυτής της εβδομάδας (28 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου) ανακοίνωσε η Πειραιώς.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή: η ζωή και η ανάκαμψη στη νέα Πατρίδα». Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, θα είναι ο Υφυπουργός Παιδείας και αν. Καθηγητής Διεθνούς δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος, ο Σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) Λουκάς Χριστοδούλου και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «ΕΣΤΙΑ» στην Νέα Σμύρνη (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1), στις 18:00.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Οδού Χηλής στην Καλαμαριά Πολιτική Ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Ειδικό Γραμματέα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού Γιάννη Μαστρογεωργίου και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό.

Νωρίτερα, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν το Δημαρχείο Καλαμαριάς.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούν κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας σε νομούς της περιφέρειας και Δήμους της Αττικής η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Τομές, μεταρρυθμίσεις και επιμόρφωση στο Δημόσιο Τομέα» με κεντρικούς ομιλητές τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και την πρόεδρο του ΕΚΔΔΑ, Εύη Δραμαλιώτη.

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου η Νέα Δημοκρατία θα διοργανώσει μια εκδήλωση για τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και κεντρικούς ομιλητές τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Τσακλόγλου.

Την ίδια ημέρα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή και του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου, θα επισκεφτεί τον νομό Μεσσηνίας.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η Γραμματεία ΑΜΕΑ Ν.Δ. σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κουμπουρόπουλο διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Εργασιακή Απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet) στις 18:00.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...