Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Νέα ακραία τουρκική πρόκληση: Απαγόρευσαν την είσοδο στην Σμύρνη στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Παρασκήνιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας. Οι τουρκικές αρχές δεν αφήνουν τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να μπει στην Τουρκία.

Ο κ. Τζιτζικώστας έφτασε στη Σμύρνη με πλοίο από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει ως προεδρεύων στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των περιφερειαρχών.

Οι τουρκικές αρχές δεν έδιναν σαφή απάντηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για ποιό λόγο δεν του επέτρεπαν την είσοδο.

Τελικά ο κ. Τζιτζικώστας αναγκάστηκε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο περιφερειάρχης μετέβη στη Σμύρνη, το πρωί του Σαββάτου, με τη νέα γραμμή που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα τουρκικά παράλια, προκειμένου να προεδρεύσει διάσκεψης, ωστόσο οι τουρκιές αρχές αποφάσισαν για άλλη μία φορά να προκαλέσουν με την τακτική τους.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η Κυβέρνηση Ν.Δ. είναι η καλύτερη - Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ενώ επαινεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Ο γ...

Viral στα κοινωνικά δίκτυα video του Γιώργου Αυτιά για τα... επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές (!) στα social media έχει ήδη ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αυτιά, που μέσα σε 30 δευτερόλεπτα περιγράφει με μοναδικό τρόπο τα οικονομικά... ...

Φόρτωση άρθρων...