Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Νέα διάψευση Διαματάρη σε Κασσελάκη: «Στερείται σοβαρότητας ότι του πρότεινα υπουργείο με δική μου πρωτοβουλία»

Και δεύτερη διάψευση έκανε ο Αντώνης Διαματάρης στον ισχυρισμό του Στέφανου Κασσελάκη περί πρότασης υπουργοποίησής του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019.

Ο Αντώνης Διαματάρης απαντώντας στην άτυπη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα …υπουργείο στον κ. Κασσελάκη "με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη"».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι έγινε πρόταση υπουργοποίηση του Στέφανου Κασσελάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις Eκλογές του 2019, ωστόσο άλλαξε λίγο το... στόρι καθώς αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη». 

Επίσης, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι «έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε άτυπη ενημέρωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που μίλησε για fake news ότι του έγινε πρόταση πριν τις εκλογές του 2019. Αποφεύγει να κατονομάσει το υπουργείο και παραπέμπει στον Αντώνη Διαματάρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει «προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Λευκάδα αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Στη Λευκάδα ο Γιώργος Αυτιάς είχε ενθουσιώδη υποδοχή από τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής. Ο Δήμαρχος του νησιού Ξενοφών Βεργίνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, οι Ξε...

Η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Με ενθουσιασμό η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ είχε και συνάντησ...

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι – Ο Πίνατ που έγινε «ευρωκομματόσκυλο»

Με πλάνα από τις περιοδείες του και υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο Ti...

Φόρτωση άρθρων...