Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο γενικός... πανεπιστήμονας Βελόπουλος και το σύνδρομο Καμμένου

Παρασκήνιο

Εκτός από τον γραφικό Κασσελάκη, το ελληνικό... σινεμά διαθέτει για την ψυχαγωγία του φιλοθεάμονος κοινού και άλλα "φρούτα"!

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, γενικός... πανεπιστήμονας Κυριάκος Βελόπουλος αποτελεί μια περίπτωση που χρήζει βαθύτερης... ψυχανάλυσης. Ο συγκεκριμένος τύπος βλέποντας ότι έχει απήχηση σε "ειδικά" κοινά, είπε χθες να ανεβάσει το "βλακόμετρο" σε άλλη διάσταση.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Μιλώντας στο Attica TV... υποσχέθηκε ότι αν αναλάβει την εξουσία, μέσα σε 8-9 μήνες, από την εξόρυξη κοιτασμάτων αερίου και πετρελαίου (οι πλατφόρμες άντλησης θα... πάνε περπατώντας), θα είναι τόσα τα λεφτά, ώστε οι συντάξεις να φτάσουν στα 3.000 έως 4.000 ευρώ! Ο τύπος που λειτούργησε ως... γραφείο Τύπου του... Ιησού Χριστού, διαθέτοντας... κατ΄ αποκλειστικότητα τις επιστολές του, ξέρει ότι ακόμη υπάρχουν αφελείς, που μπορεί να τους εκμεταλλευτεί και άλλο.

Ο Βελόπουλος με το κανάλι του μας είχε συνηθίσει σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Θυμάστε επί πανδημίας που μας έλεγε για τη "Βυζαντινόν", το αντισηπτικό που επέτρεπε να κάνουμε άφοβα... 17 χειραψίες, χωρίς να κολλήσουμε κορωνοϊό. Έλεγε τότε χαρακτηριστικά "Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με τη Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε OK. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα".

Ο άνθρωπος μιλούσε για τις... χειραψίες, αλλά μάλλον του διαφεύγει ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται κυρίως με την ανάσα και τα σταγονίδια που μεταφέρονται με την αναπνοή! Βλέπει ότι τα ποσοστά του έχουν γίνει διψήφια και λέει ό,τι θέλει. Όσο για το φάρμακο κατά της φαλάκρας, ακόμη περιμένει το πανελλήνιο την πρακτική εφαρμογή επί της... κεφαλής του!

Ο Βελόπουλος είναι αυτός που διαφήμιζε ότι το "ξανθό γένος" θα μας βοηθούσε να πάρουμε πίσω την Πόλη, αλλά προς το παρόν αρκούμαστε να βλέπουμε Ρώσους να πηγαίνουν για τουρισμό στην Τουρκία για να θαυμάσουν το τζαμί που έστησε ο Ερντογάν στην Αγία Σοφία!

Με εξαίρεση τα προϊόντα που πουλάει, σε όλα τα υπόλοιπα, μας θυμίζει τον... Καμμένο! Να θυμίσουμε ότι με τις ουρανομήκεις... παραλυσίες την εποχή των μνημονίων και με τις φιλορωσικές... ανοησίες του, ο κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα, ακολούθησε μια πορεία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι ΑΝΕΛ στις εκλογές του Μαΐου 2012 έλαβαν ποσοστό 10,61%, στις επαναληπτικές του Ιουνίου 7,51%, τον Ιανουάριο του 2015 ποσοστό 4,75%, τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους 3,69% και τον Ιούλιο του 2019, ο αρχηγός τους δεν είχε κόμμα και έβλεπε την εκλογική διαδικασία από την... τηλεόραση του σπιτιού του!

Αυτή η χώρα έχει αποδείξει ότι "παράγει"... ξωτικά "φρούτα" και δεν θα σταματήσει ποτέ όσο υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν λαοπλάνους, τυχοδιώκτες, καιροσκόπους, ψεύτες και θεομπαίχτες...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...