Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης «στριμώχνει» την Αχτσιόγλου να πάρει αποφάσεις – Με ποιο τρόπο ωθεί στην έξοδο τους 6+6

Παρασκήνιο
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ως πολιτική ντρίμπλα απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου και τους 6+6 περιγράφουν κομματικά στελέχη την κίνηση στην οποία προχωρά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί αύριο Πέμπτη την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με θέμα την συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου.

Με αυτό τον τρόπο ωθεί άμεσα την Έφη Αχτσιόγλου και τους 6+6 στην έξοδο καθώς είναι αναγκασμένοι μέσα στις επόμενες ώρες να αποφασίσουν αν θα πάνε ή αν θα φύγουν από το κόμμα.

Στην Πολιτική Γραμματεία συμμετέχουν κορυφαία στελέχη των λεγόμενων «6+6», ανάμεσα τους και η ίδια η Εφη Αχτσιόγλου για αυτό τον λόγο η πρωτοβουλία Κασσελάκη θα μπορούσε να εκληφθεί και ως μήνυμα επίσπευσης των τελικών αποφάσεων της ομάδας Αχτσιόγλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώην υπουργός Εργασίας δεν είχε δώσει το «παρών» στην τελευταία συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, στέλνοντας σαφές μήνυμα διαφοροποίησης από την ηγεσία. 

Στην ομάδα Αχτσιόγλου επικρατεί συναγερμός, καθώς η βάση των μελών δεν επιθυμεί να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις. Και μπορεί κάποιοι να τοποθετούν τον «αποχαιρετισμό» στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο τη Δευτέρα, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να αποτελεί και θέμα ωρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...