Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον «Μaestro» Παπακαλιάτη για το Netflix

Στην έδρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Ολύμπιον, βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στο Agora talks, σε εκδήλωση – διάλογο με δημιουργούς ταινιών για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία των οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα μας, όχι μόνο για τον πολιτισμό, αλλά και για την οικονομία, επισημαίνοντας παράλληλα πως μόνο φέτος γίνονται στη χώρα μας 200 παραγωγές.

Μάλιστα, συνεχάρη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη μεγάλη επιτυχία του «Maestro» της σειράς τα δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε το Netflix. Όπως έγινε γνωστό, η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται μέχρι τέλος του έτους για τους συνδρομητές της υπηρεσίας σε Ελλάδα και Κύπρο και από το 2023 σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...